Dit nachtkastje heeft een ingebouwde frituurpan én je kan er tevens je snacks in bewaren!

frituur nachtkastje

Snackliefhebbers, let op! Voor diegenen die vaak voor het slapengaan nog een knorrende maag hebben, is er nu een oplossing: een nachtkastje met een ingebouwde friteuse! Ja, je leest het goed, dit is geen droom. De Sobro Side Table is uitgerust met een ingebouwde aansluiting en opberglade speciaal voor je friteuse. Maar dat betekent niet dat je het alleen kunt gebruiken om te frituren. Naast de aansluiting en opberglade voor de friteuse, bevat dit nachtkastje ook een koellade voor je drankjes. Alsof dat nog niet genoeg is, is het ook voorzien van LED-verlichting aan de voor- en achterkant voor een gezellige sfeer!

Stel je eens voor dat je wakker wordt en er ligt meteen een verse warme frikandel in je nachtkastje. Voor de liefhebbers van frikandellen is dit toch wel een droom die uitkomt. Maar wie gaat er nu een frituurpan op zijn nachtkastje zetten om vanuit bed te frituren? Gelukkig is daar nu een oplossing voor: de ‘SOBRO Nightstand’. Dit slimme tafeltje is ontworpen om drankjes koel te houden en biedt ook draadloos opladen voor je telefoon door hem simpelweg op het kastje te leggen. Maar dat is nog niet alles!

In de ‘SOBRO Nightstand’ zijn verschillende aansluitingen en voldoende ruimte voor een kleine frituurpan. Dit betekent dat je jouw geliefde frikandellen kunt bewaren in het koelvak en ze vanuit bed kunt bereiden in het andere vak. Hoewel de prijs vanaf 600 euro is, lijkt het misschien veel geld, maar voor het gemak van frituren vanuit bed is het de investering meer dan waard.

Wie heeft er nou zin in een kop koffie als je ook kunt ontwaken met versgebakken frikandellen? Dankzij dit nachtkastje is dat nu mogelijk. Je kunt namelijk je frituurpan aansluiten en je frikandellen erin bewaren! Frikandellenfans hebben het goed, met hun favoriete snack in parfumvorm, bedrukte shirts en zelfs een eigen Facebook-pagina. En nu kunnen ze zelfs in bed frikandellen bakken.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x