Koppel speelt al 23 jaar iedere dag Mario Kart om te bepalen wie er moet afwassen

Een klassiek spel als steen-papier-schaar is niet voor iedereen de ideale methode om beslissingen te nemen, vooral niet als het gaat om het verdelen van huishoudelijke taken. Dit echtpaar uit Londen heeft echter een eigenzinnige aanpak die al ruim 20 jaar standhoudt. Ze gebruiken het racespel Mario Kart als hun instrument om te bepalen wie er de huishoudelijke klusjes moet doen.

Het dagelijkse ritueel van dit stel draait niet om traditionele taken, maar om het spelen van een potje Mario Kart om te bepalen wie de afwas doet, de wasmachine uitruimt of zelfs een kopje thee zet. Wat ooit begon als een cadeau voor hun zoon, is nu hun eigen manier geworden om de dagelijkse beslommeringen op te lossen.

Zelfs nu hun zoon al lang het huis uit is, blijft het stelletje Mario Kart spelen om te beslissen wie welke huishoudelijke taak op zich neemt. De wereld overgaan met hun bijzondere methode heeft niet alleen tot leuke reacties geleid, maar heeft ook laten zien dat er vele manieren zijn om samen te beslissen.

Deze methode is niet uniek voor dit echtpaar; een ander stel uit Engeland past al 18 jaar dezelfde aanpak toe. Ze gebruiken Mario Kart als hun manier om te bepalen wie de vervelende klusjes moet doen. Dit begon als een manier om hun zoon te motiveren om te helpen in het huishouden, maar is geëvolueerd tot een effectieve en leuke methode voor het echtpaar.

Het spel is eenvoudig: degene die het langzaamste is tijdens een potje Mario Kart moet de taak op zich nemen. Het begon als een strategie om hun zoon bij te brengen over verantwoordelijkheid, maar het is uitgegroeid tot een vast onderdeel van hun dagelijks leven.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x