Nieuwe videoclip André Pronk is dankzij dame met enorme sloopkogels tóch nog het bekijken waard

André Pronk

Na het overvloedige feestgedruis van de afgelopen twee festiviteiten, is het begrijpelijk dat je even wilt bijkomen. Maar al snel staat het volgende festijn voor de deur, compleet met oliebollen, champagne en legaal vuurwerk uit België om de straten na middernacht te verlichten.

André Pronk komt met nieuwe caranavalskraker

Zijn de festiviteiten dan echt voorbij? Een beetje, maar niet voor lang, want van zondag 11 februari tot en met dinsdag 13 februari barst het feest opnieuw los vanwege carnaval 2024. Je hebt nog wat tijd over om de nieuwe hit van André Pronk uit je hoofd te leren, voordat de festiviteiten in volle gang zijn. Het nummer, met een knipoog naar biljarten en een lekkere stoot, is verrassend pakkend en kan zelfs dienen als meezinger voor jouw jaarwisseling. Voeg het snel toe aan je afspeellijst.

André Pronk, een veelzijdige Nederlandse cabaretier, presentator, zanger en entertainer, heeft een indrukwekkende lijst met hits op zijn naam staan. Eén daarvan is “Laat Je Likkuh,” een nummer dat hij opdroeg aan zijn vriendin en minnares. Dit nummer is een vaste waarde in zijn optredens en kenmerkt zich door de aanstekelijke melodie en speelse teksten.

Bekend dankzij X Factor

Pronk, bekend om zijn genereuze lach, verwierf nationale bekendheid na zijn deelname aan het televisieprogramma X Factor in 2006. Zijn unieke stijl en muzikale creaties maken hem een geliefde persoonlijkheid in de Nederlandse entertainmentwereld.

Terwijl je je voorbereidt op het naderende carnavalsseizoen, vergeet niet om de pakkende klanken van André Pronk toe te voegen aan je playlist. Zijn nummers, doordrenkt met humor en originaliteit, brengen een unieke sfeer in elke festiviteit. Dus, omarm de vrolijkheid en maak je klaar voor een onvergetelijk carnavalsfeest in 2024, met de aanstekelijke tonen van André Pronk als de perfecte soundtrack voor jouw vieringen.

Overigens zien we deze dame, ook wel bekend als DJ Dee Honey wel vaker terug in videoclips van een bijzonder hoog niveau. Hieronder nog twee pareltjes speciaal voor jullie:

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x