15 Marktplaats verkopers die echt ontzettend goed zijn in online zakendoen

17171

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Abonneer
Notify of
guest

4 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
Beek Lennertz
Beek Lennertz
1 year ago

Nhhj

jimmy
jimmy
1 year ago

heerlijk dit!! kan ik uren lezen zoiets. gewoon vermakelijk dit. nummer 5 ben ik wel mee eens. als de crisis je geraakt heeft is het idd niet het juiste moment om een luxe boot te gaan kopen, enne hun probleem moet niet het probleem van een verkoper worden. Daar gaf ik die gast wel gelijk in

Isegrimm
Isegrimm
1 year ago

Die koper van nr 4 had mij waarschijnlijk geblokkeerd als ik de verkoper was…

Met boomer bedoel ik dat u als oudere met jongeren probeert mee te praten door hun taalgebruik te over te nemen. Dat geeft een wat geforceerde indruk, alsof u erbij wilt horen.
Als reactie daarop in de verdediging schieten door te gaan schermen met statussymbolen en andere irrelevante feiten verergert dat alleen maar.
Ik zou stoppen als ik u was, een generatiekloof is echt niet erg 😀

Henkje75
Henkje75
1 year ago
Reply to  Isegrimm

Weet niet wat er precies verkocht wordt, maar met zo’n status als er wordt opgesomd, zou de verkoper er ook nog eens over kunnen denken om het artikel weg te geven ipv verkopen. (En onnodige discussies aangaan)