19 buren die even duidelijk willen maken dat ze er he-le-maal klaar mee zijn

67367

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Abonneer
Notify of
guest

11 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
Wil Pronk
Wil Pronk
1 year ago

De katten van de buren hou ze is op je eigen tuin en balkon ik hou mijn hond ook op eigen terrein

xme
xme
1 year ago

Wil Pronk, écht?! Een kat met een hond vergelijken? Honden horen op eigen terrein te blijven en anders aan de leiband. Laatste keer dat ik checkte zijn katten vrije dieren. Zij hebben lak aan wiens terrein ze betreden omdat ze eenvoudigweg geen notie hebben van eigendom of grenzen. Straks ook klachten over vogels??

Peter
Peter
1 year ago
Reply to  xme

Katten en vogels schiet ik raak met m’n bibigun de eerste keer dat ze op mijn grond zijn, de tweede en laatste keer met de buks. Optyfen.

Sara
Sara
1 year ago
Reply to  Peter

Waarom meteen schieten? Dieren zijn niet goed opgevoed daar kunnen zij niks aan doen

Last edited 1 year ago by Sara
Er1k90
Er1k90
1 year ago
Reply to  xme

misschien moet dat dan eens veranderen. Katten zijn toch ook iemands huisdier en geen vrije dieren zoals je zegt. Volgens mij vergelijk je nu zelf iets idioots met elkaar. Katten hoor je ook maar bij te houden, anders moet je misschien maar eens nadenken om geen huisdier te nemen

G. L.
G. L.
1 year ago
Reply to  xme

Nee, katten zijn geen vrije dieren, maar gewoon huisdieren. Dus voor in je eigen huis. Als ik een kat in mijn tuin zie, dan laat ik mijn hond er juist op los.

miies
miies
1 year ago
Reply to  xme

wat is er precies anders eigenlijk? Je verantwoordelijkheid jegens je kat? Waarom zou een kat wel de vrijheid mogen hebben die een hond niet mag genieten? Vertel me eens waarom een kat een andere rechtspositie zou hebben als een hond??

Pietje puk
Pietje puk
1 year ago
Reply to  xme

Wat een stomme reactie. Katten hebben altijd een eigenaar net als honden. Dus idd hou gewoon je kat bij je.

Wouter
Wouter
1 year ago
Reply to  xme

Met alle respect maar ik heb geen hond meer omdat ik mijn tuin aan de kinderen wil geven om zo zorgeloos te kunnen spelen. Dit zonder gevaar om in uitwerpselen te trappen. Helaas nu komen de katten hier hun gevoeg doen. Wat maakt dat een kat vrij mag zijn en hond niet. Mss moeten we ons dat eens afvragen.

Versta me niet verkeerd ben grote dierenvriend met grote volière in de tuin. Helaas ook door de katten van omgeving ook al vogels verloren die zich dood hebben gevlogen van het verschieten van kat die plots op volière springt.

En dan begint een mens zich vragen te stellen.

Puk
Puk
7 months ago
Reply to  xme

Honden ook niet sukkel. Laten we die vervolgens ook maar overal los. Gaan ze lekker in jou tuin schijten kk mongool.

K. Streekstra
K. Streekstra
1 year ago

Ik ga stukkkk