André Hazes totaal van de kaart live op de radio: ‘Vast weer te veel gesnoven!’

André Hazes

Het beloofde een memorabele ochtend te worden op de Vlaamse radiozender ‘Joe’, waar André Hazes een primeur zou onthullen. Helaas ontbrak de beruchte ochtendglorie bij de zanger, die zijn eigen nieuws leek te zijn vergeten. In de radiostudio was de anticipatie voelbaar, en de dj’s zaten vol verwachting klaar voor het telefoontje van André. Maar op het cruciale moment bleef het oorverdovend stil.

De DJ’s, met klamme handjes, grepen naar een muzikaal intermezzo om de tijd te doden. Gelukkig klonk tussen de noten door eindelijk het verlossende geluid van Hazes’ stem. “Jij komt met iets nieuws voor ons, nietwaar?” begonnen de DJ’s enthousiast. Verwarring alom, want Hazes leek zijn eigen aankondiging te zijn vergeten. “Wat was het ook alweer dat je zou aankondigen?” vroeg hij verbaasd. De DJ’s, met een mix van amusement en medelijden, probeerden de situatie te redden.

In een ongemakkelijk moment van radio-stilte herinnerden ze André eraan dat hij in 2024 op tour zou gaan en ook Vlaanderen zou bezoeken. Hazes herpakte zich met een kwinkslag: “Oh ja, natuurlijk. Ik was benieuwd of jullie wel opgelet hadden!” Gelukkig wisten de DJ’s met veel gelach de live-uitzending te redden, al suggereren sommigen dat Hazes misschien iets te veel gesnoven had. Hoe dan ook, het werd een onvergetelijke radio-blunder waar de luisteraars vast smakelijk om hebben gelachen.

Via: Loesoe

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x