Anna Nooshin amper 3 weken na bevalling alweer volledig uit de kleren: ‘Is dit OnlyFans?’

Anna Nooshin

Amper één maand geleden beviel Anna Nooshin van haar dochtertje Nala dat ze samen met haar vriend Thijs Boermans kreeg. De 36-jarige influencer werd daarmee voor de eerste keer moeder maar even tijd om daar van te genieten lijkt ze niet hebben. Op foto’s die zo’n drie weken na de bevalling zouden zijn gemaakt lijkt aan niets te zien dat Anna net moeder is geworden…

Afgelopen weekend deelde de dame met 1 miljoen volgers op Instagram namelijk behoorlijk wat spannende kiekjes van haarzelf in lingerie. Dat geld moet natuurlijk binnenkomen en eerlijk is eerlijk als je er zó uitziet terwijl je net een kind hebt uitgep*ept mag je dat ook best wel laten zien.

Lees verder onder de foto

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Toch zijn er behoorlijk wat negatieve reacties te lezen onder de foto’s. Zo schrijft ene Elise: “Wat een verkeerd signaal geef je hiermee af! En dan nog semi-onzeker erbij dat het een beetje scary voelt, terwijl 95% van de vrouwen 3 weken na de bevalling verre van back in shape is. Dit is gewoon vissen naar complimentjes en tegelijkertijd geef je mommy’s to be het beeld mee dat zelfs zo mooi eruit zien als jij 3 weken na de bevalling ‘a bit scary to show’ voelt. Terwijl de kans dat zij er zo bij zitten nihil is. Niet ok als je zoveel invloed onder jonge meiden en vrouwen hebt”

Verdeelde reacties op pikante foto’s Anna Nooshin

Iemand anders reageert: “Nu wil je zeker een sticker? Doe even normaal en ga lekker even moederen en genieten van deze tijd samen in plaats van je blote lijf op social te gooien.” Gelukkig zijn er ook positieve reacties: “Ze krijgt geen sticker, maar gewoon betaald. Het is een partnerschap. Ze doet wat andere moeders ook doen, werken. Het is niet het één of het ander. Het kan allebei. Moederen en werken. Genieten met baby, genieten zonder baby. Ik ben juist heel blij dat er ook voorbeelden zijn van gelukkige mama’s van new borns die heerlijk in hun lijf zitten. Als het alleen maar babyblue’s zouden zijn en geklaag over hangend vel of pijnlijke borsten zou niemand meer zwanger willen worden. Dit is juist een aanmoediging. Dat dit ook kan.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x