Augurkenkoning Oos Kesbeke laat weten dat er zeer binnenkort een seizoen 2 komt

Augurkenkoning

Het verrassende succes van de realityserie “De Augurkenkoning” leidde tot grote populariteit voor Oos Kesbeke en zijn zoons Camiel en Silvian. Het was dan ook geen wonder dat er direct een vervolg werd besteld op het Amsterdamse augurkenimperium. In het nieuwe seizoen staat Oos weer centraal, waarbij hij zijn personeel na een druk augurkenseizoen trakteert op een citytrip naar Lissabon. Echter, de vreugde wordt getemperd door technische problemen met een nieuwe machine die roest vertoont, ondanks alle investeringen.

Ondanks de tegenslagen blijft Oos optimistisch en investeert hij in nieuwe apparatuur, waaronder een speciale machine voor zijn protegé Daan. Daarnaast bereidt hij zijn zoons voor op de overdracht van het familiebedrijf, wat niet zonder obstakels verloopt. Camiel volgt zijn eigen pad, terwijl Silvian wordt aangespoord om meer betrokkenheid te tonen en zijn rijbewijs te halen. Het tweede seizoen van “De Augurkenkoning” belooft dus opnieuw een boeiende inkijk te geven in het reilen en zeilen van het bedrijf en de familie.

RTL heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van “De Augurkenkoning” vanaf donderdag 18 april te zien zal zijn op RTL5. Fans kunnen zich verheugen op nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf en de familie Kesbeke. Met de terugkerende spanningen en uitdagingen belooft het weer een intrigerend seizoen te worden voor liefhebbers van de serie.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x