Bevestigd! Jaimie Vaes en Lil Kleine wonen weer samen en hebben nu alweer ruzie

Jaimie Vaes Lil Kleine

Geloof het of niet maar als we de geruchten mogen geloven dan zijn Jaimie Vaes en Lil Kleine weer bij elkaar. Dat nieuws maakt roddelkoningin Yvonne Coldeweijer vandaag bekend op haar Instagram-account nadat RTL Boulevard er gisteren al over berichtte. Volgens Yvonne Coldeweijer zijn de twee weer officieel een koppeltje ondanks het feit dat Jaimie Vaes nog ontkende tegenover RTL Boulevard.

De man die ooit het hoofd van Jaimie tussen de autodeur klemde lijkt dus haar hart weer veroverd te hebben. En niet geheel verrassend zouden de twee ook alweer de eerste ruzie achter de rug hebben.

In februari vorig jaar kwam het tumultueuze liefdesverhaal tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine onder de aandacht toen Yvonne Coldeweijer een video deelde waarin Lil Jaimie mishandelde. Deze gebeurtenis leidde tot de arrestatie van Lil Kleine. Later bleek dat Jaimie zelf de beelden had gelekt en Yvonne had ingeschakeld om ze openbaar te maken. Jaimie gaf destijds aan dat ze deze stap zette om uit de ellendige relatie te ontsnappen, waarbij ze aangaf dat ze Lil Kleine genoeg kansen had gegeven, maar hij weigerde te veranderen.

Via: Life of Yvonne

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x