Bizarre video van André Hazes gaat momenteel rond: totaal naar de klote in zijn bed

André Hazes

André Hazes, bekend om zijn tumultueuze verleden met drugs, deelde recentelijk een video van zijn verslaafde zelf op Instagram. Het filmpje, oorspronkelijk gestuurd door zijn partner Monique, toont een uitgemergelde Hazes die geïrriteerd reageert op haar talloze oproepen. Hij ligt in bed, ogenschijnlijk beroerd, en wijst haar op zijn behoefte aan rust.

Voor Hazes, die nu beweert nuchter te zijn, is het een grappige herinnering aan zijn verleden. De beelden tonen hem ‘helemaal naar de klote’, zoals hij zelf zegt, met een ingevallen gezicht en dun lichaam, een beeld dat hij destijds hoopte overtuigend over te brengen aan Monique. De video werpt een schrijnend licht op zijn verslavingsverleden, dat eerder uitgebreid werd belicht in een driedelige documentaire die zijn comeback markeerde.

Hierin vertelt André Hazes openlijk over zijn gevecht met verslavingen, waarbij hij soms op het randje van de afgrond balanceerde. Terwijl Hazes nu weer optreedt en actief sport, blijven deze beelden een onthullende blik werpen op zijn verleden en kunnen ze dienen als afschrikmiddel in drugsvoorlichting op scholen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x