BREAKING: ‘Bekende Ajax-speler rijdt fietser dood, Ajax betaalt tonnen aan geheimhouding’

Ajax speler rijft fietser dood

Woensdagmiddag onthulde het spraakmakende programma Roddelpraat, gehost door Jan Roos en Dennis Schouten, een schokkend verhaal. Volgens Schouten zou een invloedrijke speler van Ajax in augustus betrokken zijn geweest bij een tragisch ongeval waarbij een fietser het leven liet.

99% zeker

Hoewel de presentator nog geen namen prijsgeeft, beweert hij dat hij voor 99% zeker is van de identiteit van de betrokken speler. De hele week heeft Schouten intensief gecommuniceerd met de bronnen die het verhaal hebben onthuld, waarbij de anonimiteit van deze informanten strikt wordt gehandhaafd.

Hoewel de details bijna compleet zijn, benadrukt Schouten dat de complexiteit van de zaak vereist dat ze voorzichtig te werk gaan. Hij stelt, “Voor die laatste procent hopen we dat er iemand is die ons de ontbrekende informatie kan verschaffen.”

‘Ajax wil het stil houden’

“Wat is er vervolgens gebeurd? Het OM, die speler en de familie van het slachtoffer hebben een deal gemaakt om het voor enkele tonnen stil te houden. Dat kan natuurlijk… Nu zouden wij heel graag willen zeggen welke grote speler dat is, maar daarvoor hebben we bevestiging nodig van het OM, mits er mensen zijn op welke datum dat precies was en aan welke straat.”

Dennis Schouten vervolgt: “We vragen of diegene dat mij wil mailen, dan kunnen we het rondmaken”. Ook weet hij dat het gaat om een grote naam binnen de club: “Ajax kan het niet gebruiken, daarom willen ze het stil houden. Zeker niet als het gaat om één van de duurste en waardevolste spelers”, besluit Schouten.

Via: Roddelpraat

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x