Bridget Maasland deelt na naaktfoto opnieuw schaamteloos kiekje vanuit haar badkamer

Bridget Maasland

Bridget Maasland, de 49-jarige presentatrice, straalt op Instagram terwijl ze haar welzijnsreis deelt met haar volgers. Gedreven door een toewijding aan gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging, heeft Bridget de vruchten geplukt van haar inspanningen. Recentelijk verraste ze haar online community met een ‘schaamteloze’ foto in haar bikini, genomen voor de spiegel in haar badkamer.

‘Broodjes op mijn buik’

Op de foto deelt Bridget vol trots haar vooruitgang: “Ik ben er nog niet, maar de broodjes op mijn buik komen in zicht.” De presentatrice erkent dat haar welgevormde lichaam het resultaat is van hard werken. Ze benadrukt de voldoening die gepaard gaat met het behalen van tastbare resultaten, waarbij alles op zijn plaats lijkt te vallen. Bridget’s welzijnsreis gaat verder en wordt gekenmerkt door zowel mentale als fysieke transformatie.

Bridget Maasland volgde schema-therapie

Bridget Maasland onthult dat haar stralende verschijning niet vanzelf is gekomen. Ze heeft de afgelopen jaren toegewijd gewerkt aan zowel haar mentale als fysieke gezondheid. De presentatrice benadrukt dat het harde werk de sleutel is tot haar welzijnsprestaties en deelt dit met haar volgers. Haar openheid en eerlijkheid inspireren anderen om ook hun wellnessreis te omarmen.

‘Een aantal jaar geleden ben ik gestopt met alcohol drinken, gevolgd door schema-therapie te gaan volgen, naar aanleiding van het programma De Kist. Afgelopen jaar mijn borstimplantaten laten verwijderen en de afgelopen weken keihard gewerkt aan mijn beste fysiek ooit’, somt ze op. ‘Het voelt, alles bij elkaar, alsof ik eindelijk weer mezelf ben. En daar ben ik FUCKING trots op.’

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x