Bridget Maasland gaat volledig uit de kleren en deelt naaktfoto vanuit haar badkamer

Bridget Maasland

Bridget Maasland (49) en haar 15-jarige zoon Mees hebben recentelijk een drastische verandering in hun levensstijl ondergaan. Gedreven door het verlangen naar een gezonder leven en een strakker lichaam, hebben ze deelgenomen aan het ‘Dag Één’-programma, een populaire methode onder bekende Nederlanders voor gewichtsverlies en welzijn.

Dag Één-programma

Het duo volgt het Dag Één-programma, een revolutionaire methode die niet alleen gericht is op gewichtsverlies maar ook op het herstellen van het lichaam voor een optimale gezondheid. Bridget deelde openlijk haar transformatie op haar Instagram-account, waar ze haar ‘fit journey’ documenteert, inclusief een opvallende naaktfoto die de resultaten van haar inspanningen illustreert.

In korte tijd behaalde Bridget indrukwekkende resultaten, waarbij ze van 71 kilo naar 64,3 kilo ging. Haar zoon Mees, die gedisciplineerd en toegewijd deelnam aan het programma, wordt door Bridget geprezen voor zijn doorzettingsvermogen. Mees volgt een strikt regime: vijf dagen per week sporten, dagelijkse lichaamsbeweging, gezonde voeding zonder suikers of gefrituurd voedsel, acht uur slaap per nacht, en dagelijks 10.000 stappen zetten.

Het succes van Bridget Maasland

Dag Één vraagt om toewijding. Het omvat niet alleen regelmatige lichaamsbeweging, maar ook gezonde voedingskeuzes, voldoende slaap, en zelfs ontspannende activiteiten zoals hot yoga. Bridget benadrukt dat deze aanpak niet alleen resulteert in gewichtsverlies, maar ook in het resetten van je ‘motor’ voor een gezondere levensstijl op de lange termijn.

Het succes van Bridget en Mees gaat verder dan enkel gewichtsverlies; het getuigt van discipline en een hernieuwde kijk op gezondheid. Bridget’s trots strekt zich niet alleen uit tot haar eigen prestaties maar ook tot de waardevolle levenslessen die Mees heeft opgedaan. Ze benadrukt het belang van zorgvuldig omgaan met ons enige lichaam, waarbij de opgedane kennis een blijvend voordeel biedt voor Mees’ toekomst. Check de foto in de video die ze zelf online zette:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Beeld: Instagram @bridgetmaasland

Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] de vruchten geplukt van haar inspanningen. Recentelijk verraste ze haar online community met een ‘schaamteloze’ foto in haar bikini, genomen voor de spiegel in haar […]

2
0
Laat een reactie achterx
()
x