Daar zijn ze dan: De eerste gelekte foto’s van Famke Louise waarvoor je moet betalen

Zoals je wellicht wel hebt meegekregen vandaag staat Famke Louise aan de vooravond van een nieuwe carrière. Ze gaat haar lichaam verkopen voor wat extra zakcentjes en doet dat zoals eerder vermeldt niet op OnlyFans maar op het vergelijkbare platform genaamd FanCentro. Ook hier betalen ‘fans’ een bepaald bedrag per maand om pikante foto’s van Famke te zien die 5 minuten later waarschijnlijk ook gewoon op Reddit te vinden zijn.

Momenteel is Famke gelukkig met ex-profvoetballer Denzel Slager met wie ze samen een kind heeft. Maar in het verleden ging ze een periode met YouTuber Tim van Teunenbroek, ook wel bekend als DieTim of ‘SnapKing’. Hij laat op zijn Instagram weten wat hij van deze opmerkelijke stap van zijn ex-vriendin vindt.

Lees verder onder de foto

Famke Louise DieTim
Via DeTim op Instagram

Zo deelt hij een pikante foto van het achterwerk van zijn huidige vriendin, met daarbij de link naar haar kanaal. Ook schreef hij: “Zal niet fan worden van een plank, dan krijg je alleen maar splinters bij je ballen.” Duidelijk een uithaal naar Famke, maar hier blijft het natuurlijk niet bij. In de volgende story schreef hij: “Aliababa copycats.”

Famke Louise blijft uitdagen

Ondertussen heeft Famke Louise alweer een nieuwe teaser gedeeld op háár Instagram-account. We zien haar uitdagend poseren bij een of ander tankstation in een veel te strakke roze outfit. Vanaf 19.00 uur dus meer op FanCentro!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x