De oudere zus van de 16-jarige dartsensatie Luke Littler heeft heel wat pikante foto’s online staan

zus Luke Littler Caitlin Littler

De PDC Wereldkampioenschappen Darts 2023/24 zijn getuige van de opkomst van de zestienjarige Luke Littler, een waar fenomeen in de dartwereld. Zijn familie, een bron van onvoorwaardelijke steun, juicht zijn heldendaden enthousiast toe tijdens dit prestigieuze toernooi.

De 21-jarige zus van dartsensatie Luke Littler

Caitlin Littler, de trotse zus van Luke, speelt een actieve rol op sociale media door regelmatig updates te delen over de opmerkelijke dartprestaties van haar broer. Haar accounts zijn gevuld met aanmoedigende berichten, waarbij ze Luke hartstochtelijk aanmoedigt tijdens zijn deelname aan diverse darttoernooien. Opmerkelijk is dat Caitlin haar persoonlijke leven buiten de schijnwerpers houdt, waardoor de focus volledig op de prestaties van haar broer blijft liggen.

Ondanks haar aanwezigheid op sociale media en haar enthousiasme voor Luke’s successen, heeft Caitlin een laag profiel weten te behouden. Weinig is bekend over haar carrière en persoonlijke leven, aangezien ze bewust persoonlijke informatie vermijdt. De Littler-familie lijkt een voorkeur te hebben voor privacy, aangezien ook de andere broer, Harry, zich graag uit de schijnwerpers houdt, waardoor er weinig bekend is over zijn leven.

Trotse zus

Caitlin deelt haar trots over Luke’s triomfen op sociale media, waar ze na zijn indrukwekkende overwinning op Brendan Dolan in de kwartfinales van het PDC Wereldkampioenschap Darts 2023/24 schreef: “De droom gaat verder. Ongelooflijk trots op je.” Dezelfde boodschap werd gedeeld door Luke met zijn moeder Lisa na zijn overwinning op Matt Campbell in de derde ronde. Op Instagram deelde Caitlin een hartverwarmende video van Luke’s vaardigheden tijdens de Modus Super Series in mei 2023, waarbij ze bekende: “Ik vond het jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar ben nog nooit zo trots op iemand geweest, zoveel liefde.”

Lees ook: Nicol Kremers heeft haar voorgevel laten vergroten en deelt het resultaat: ‘Flinke neppers!’

Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] gaat verder dan het delen van Luke’s verhalen en prestaties met de wereld. Caitlin deelt ook aantrekkelijke foto’s die een essentiële rol spelen in het versterken van Luke’s imago en populariteit. Haar […]

2
0
Laat een reactie achterx
()
x