Douwe Bob 3 weken na afkickperiode in Thailand dronken gespot op Horecabeurs in Amsterdam

Douwe Bob

Douwe Bob ontkent nog steeds zijn alcoholverslaving overwonnen te hebben, ondanks recente uitspraken over zijn herstel. Zijn beweringen worden in twijfel getrokken door Yvonne Coldeweijer, die suggereert dat de zanger mogelijk andere verslavende middelen verzwijgt. Na een video waarin Douwe Bob dronken een tiener sloeg, vertrok hij naar Thailand voor een afkickprogramma. Hij beweerde dat hij clean was en nooit meer zou drinken. Coldeweijer betwijfelt deze beweringen en vergelijkt het met “toneelstukjes op tv.” Ze vraagt zich af waarom hij niet openlijk spreekt over mogelijk andere verslavingen, zoals coke, GHB, of ketamine.

Zorgwekkend gedrag Douwe Bob

Ondanks Douwe Bobs beweringen van herstel, blijven er zorgen over zijn gedrag. Spionnen meldden dat hij op een horecabeurs in Amsterdam werd gezien met twee biertjes in zijn hand. Coldeweijer merkte sarcastisch op dat het misschien alcoholvrije biertjes waren, maar een andere getuige beweerde dat hij duidelijk dronken was en zich arrogant gedroeg. Een recente foto van Douwe met een biertje in de hand versterkt de twijfels over zijn herstel, vooral omdat hij beweerde afgekickt te zijn.

Terugkerende verslavingsproblemen

Douwe Bobs geschiedenis is getekend door verslavingsproblemen. Na het slaan van een tiener gaf hij toe aan een serieus alcoholprobleem en zocht professionele hulp. Desondanks wordt hij opnieuw geconfronteerd met beschuldigingen van onder invloed zijn op openbare plaatsen. Dit roept vragen op over zijn oprechtheid en zijn vermogen om zijn verslavingen te overwinnen.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x