Eloise van Oranje wordt gesloopt op live televisie: ‘Verdwijn uit Nederland zeikwijf!’

Gravin Eloise van Oranje, dochter van prinses Laurentien, heeft recentelijk een interview gegeven aan LINDA.meiden en lijkt hiermee de sympathie van velen te hebben verloren. In het tienerblad beklaagt Eloise zich over haar gebrek aan anonimiteit, wat bij critici als hypocriet wordt gezien vanwege haar frequente verschijningen in de media waarin ze haar adellijke status uitmelkt.

‘Zeikwijf’ Eloise van Oranje

Naast haar klaagzang over bekendheid, uit Eloise haar bezorgdheid over het klimaat. Ze overweegt zich aan te sluiten bij Extinction Rebellion, in lijn met haar streven naar minder vliegen, vergelijkbaar met actrice Carice van Houten. Desondanks roept dit vragen op, gezien Eloise zelf toegeeft te genieten van het ontdekken van de wereld. Jan Dijkgraaf, biograaf van de Meilandjes, uit zijn irritatie over de vermeende hypocrisie van Eloise, die volgens hem ondanks haar afkeer van aandacht constant de wereld over vliegt voor opvallende zelfpromotie. Hij noemt haar een ‘zeikwijf’

GeenStijl-bekendheid Bart Nijman deelt zijn kritiek en noemt Eloise een ‘dombo’, waarbij hij betreurt dat haar eerdere mysterieuze imago is vervangen door dat van een Meilandje met een groter kasteel. Geert Dales, voormalig voorzitter van de partij 50Plus, is eveneens klaar met Eloise en roept op tot een einde aan het ‘gehuichel’ en ‘poseergedrag’, en adviseert haar om een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving in plaats van haar bevoorrechte positie uit te buiten.

Kritiek op sociale media

Op sociale media regent het kritiek op Eloise, waarbij velen haar betichten van publiciteitsgeilheid en het uiten van klachten ondanks haar eigen zoektocht naar media-aandacht. Het lijkt erop dat de gravin, ondanks haar adellijke status, niet immuun is voor de negatieve reacties van het publiek.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x