Emma Heesters laat haar twee pluspunten zien in doorzichtig jurkje

Een recente foto van zangeres Emma Heesters heeft flink wat reacties losgemaakt op sociale media. Terwijl de meerderheid haar overlaadt met complimenten, uiten sommigen toch hun bedenkingen.

Hoewel Valentijnsdag al enkele dagen achter ons ligt, blijft liefde een onderwerp dat altijd in de schijnwerpers mag staan. Emma Heesters, bekend van nummers zoals ‘Rendez-vous’, ‘Zwaartekracht’, en het recente ‘Dat hadden wij moeten zijn’ (met Maksim), deelde op Instagram een foto waarop ze poseert in haar slaapkamer, die helemaal in het teken staat van liefde. De 28-jarige zangeres draagt een zwarte outfit met twee hartjes op haar boezem, passend bij het valentijnsthema. Op een andere foto is te zien dat ze in dezelfde outfit naar een restaurant ging, vermoedelijk met haar vriend Wesley Hoedt.

De reacties op de foto zijn overwegend positief, maar er zijn ook enkele kritische geluiden te horen. Mensen prijzen haar moed en schoonheid, maar anderen vinden het geheel misschien wat overdreven. Sommigen wijzen op het decolleté en noemen het zelfs “sletterig”, terwijl ze eerder een nettere stijl gewend waren van Heesters.

Het lijkt erop dat alleen degenen die nog maar net een relatie hebben, een bloemenwinkel bezitten, of toevallig beroemdheden zoals Britney Spears of Emma Heesters het nog over Valentijnsdag hebben. In ieder geval heeft Wesley Hoedt geen reden tot klagen.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x