Ex-vriendje Roy Donders: ‘Hij acteert nu dat hij hetero is’

Roy Donders

Gisteren werd bekend dat de flamboyante Roy Donders de pen ter hand heeft genomen voor zijn eigen biografie, getiteld ‘Gewoon Royke.’ Een opmerkelijke onthulling, vooral gezien zijn voormalige voorkeur voor mannen, die nu plaats heeft gemaakt voor een relatie met Michelle en zelfs vaderschap. Het boek, dat op 14 mei verschijnt, belooft een openhartige blik te werpen op het leven van de selfmade realityster, zowel in als buiten de schijnwerpers.

De biografie van Roy Donders

De biografie van Roy Donders zal een intiem inkijkje bieden in zijn wereld, met hoogte- en dieptepunten die hij eerlijk de revue laat passeren. Het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn avonturen als volkszanger, en de schaduwkanten van roem worden niet geschuwd. Vooral intrigerend lijkt de onthulling over zijn verschuivende seksuele voorkeur, van mannen naar vrouwen.

Marvin, de voormalige liefdespartner van Roy, reageert nuchter op het nieuws. Gevraagd naar zijn verwachtingen van het boek, laat hij weten niet te vrezen voor een negatieve portrettering. “In onze relatie ergerde ik me altijd aan het egocentrische karakter van Roy. Het draaide altijd om ‘ik’,” deelt Marvin met Shownieuws. “Dus hij zal in het boek ongetwijfeld veel over zichzelf schrijven. Er zal vast veel ‘ik’ in het boek staan. Nu hij overal de hetero uithangt, zal hij zijn gay-periode waarschijnlijk zo veel mogelijk buiten beschouwing laten.”

Problemen rond zijn kliniek

Eerder had Roy Donders al te maken met ophef rond zijn kliniek, waar hij zelf fillers bij klanten plaatste zonder de vereiste opleiding. In een YouTube-video reageerde hij op de beschuldigingen, waarbij hij aangaf dat hij moest wachten op antwoorden van diverse instanties. Hij benadrukte dat hij zich niet bewust was van een recente regelwijziging die hem verbood fillers te zetten. De kliniekwebsite is inmiddels offline gehaald.

Al met al lijkt ‘Gewoon Royke’ niet alleen een onthullend inkijkje te bieden in het leven van de Brabantse ster, maar ook een nieuwe fase in zijn persoonlijke ontwikkeling te markeren. Op 14 mei kunnen nieuwsgierigen zich verdiepen in de kleurrijke wereld van Roy Donders, met zijn eigenzinnige verhaal dat verder reikt dan de schijnwerpers.

Roy nu:

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x