Famke Louise krijgt bakken met kritiek omdat ze haar string laat zien in doorzichtige broek

Famke Louise

Famke Louise lijkt haar online persona te omarmen, waarbij ze haar leven en controversiële stunts deelt met haar volgers. Gewoonlijk deelt ze alledaagse kiekjes, maar af en toe gooit ze iets stouts de digitale wereld in. Zo ook gistermiddag, toen ze een video deelde die veel opschudding veroorzaakte.

In de betreffende video is Famke te zien terwijl ze trots een groot deel van haar achterkant toont. Ze kijkt verleidelijk achterom naar de camera, wat bij haar volgers vragen oproept over de boodschap achter de video. Desondanks lijkt het een manier van Famke te zijn om haar volgers een goed weekend te wensen, waarbij ze ook een subtiele lofzang brengt aan de producenten van yogabroeken voor het gebruik van flinterdunne stoffen.

Niet iedereen is echter enthousiast over Famke’s gedrag, vooral omdat ze moeder is van zoon Nówie Storm Slager. Veel volgers vinden dat haar gedrag niet passend is voor een moeder en uiten dit in felle reacties onder haar posts. Dit roept vragen op over Famke’s verantwoordelijkheid als ouder en haar keuzes als publiek figuur.

Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] meer bekend is van realityprogramma’s waar ze weinig tot niks inbrengt aan persoonlijkheid, gaat haar lichaam verkopen. De meid gaat op ONLYFANS! En ze gaat dat vandaag bekend maken. Voor de mensen die hopen op die […]

0
Laat een reactie achterx
()
x