Fans schrikken van gezicht Maan: ‘Je lijkt wel een crackjunk!’

Maan uiterlijk

Zaterdagavond schreed Maan de Steenwinkel (26) over de rode loper van de Qmusic Top 40 Awards in Rotterdam Ahoy, verrassend met een geheel nieuwe look. Haar liedje “Stiekem”, samen met Goldband, werd uitgeroepen tot de Grootste Hit, terwijl Claude werd bekroond als Beste Artiest. Maan verruilde haar kenmerkende roze lokken voor een nostalgische coupe met blond en zwarte lokken, wat ze deelde op Instagram.

Ondertussen doet speculatie over haar afwezigheid rond, met Yvonne Coldeweijer die suggereert dat Maan’s pauze wellicht te maken heeft met drugsgebruik of een burn-out. Hoewel Maan’s management ontkent dat er sprake is van verslaving of oververmoeidheid, geeft Maan toe dat ze af en toe drugs gebruikt als een manier om te ontspannen.

Fans zijn bezorgd over Maan’s gezondheid en uiterlijk na haar terugkeer op de Top 40 Awards, waar ze er anders uitzag dan normaal. Haar nieuwe, donkerdere stijl en de opmerkingen van fans voeden de speculatie over haar welzijn. Hoewel sommigen haar verandering in uiterlijk toeschrijven aan een nieuwe stijl, blijven anderen bezorgd en vragen zich af of er meer aan de hand is. Op dit moment blijft Maan echter stil over haar persoonlijke omstandigheden, terwijl fans zich afvragen wat de toekomst zal brengen voor de geliefde zangeres.

 

Via: Life of Yvonne

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x