Gio en Jade Anna zijn weer uit elkaar en dus kijken we even naar foto’s van Jade Anna

Jade Anna Gio Latooy

Waar heel de wereld momenteel stil staat bij de slachtoffers van de aardbevingen in Marokko en overstromingen in Libië, daar zijn influencers vaak gewoon lekker met zichzelf bezig. Zo ook Gio en Jade Anna die vandaag wereldkundig maken dat hun liefdesverhaal per direct stopt. Dat is nieuws dat even hard binnenkomt natuurlijk. Alhoewel, vooral bij deze twee internetsterren zelf eigenlijk… Grote kans dus dat er weel heel veel bekende mensen (en nog meer onbekende mensen) in de DM van Jade Anna zullen sliden. Genoeg reden om er nog eens wat foto’s van haar bij te pakken.

Op YouTube maakten de twee hun emotionele break-up bekend aan de rest van de wereld. Op Insagram laat Jade Anna het volgende weten: ‘Nadat we het toch weer hebben geprobeerd samen, kwamen we erachter dat een liefdesrelatie er voor ons niet in zit, ondanks dat we zoveel liefde voor elkaar hebben. We gunnen elkaar de wereld en hebben juist daarom besloten om los van elkaar ver te gaan.

Hieronder een kleine collectie van foto’s van Jade Anna:

Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] maar de break-up tussen Gio en Jade Anna houdt waarschijnlijk toch meer mensen bezig dan gedacht. De video waarin de twee influencers naar buiten brengen dat hun liefdesverhaal stopt is intussen al meer dan […]

2
0
Laat een reactie achterx
()
x