Gladgestreken Oos Kesbeke ontkent: ‘Ik heb nooit botox gebruikt!’

Oos Kesbeke

Dit jaar bracht een golf van realityseries met zich mee, waarvan velen snel in de vergetelheid raakten. Een opmerkelijke uitzondering was “De Augurkenkoning,” dat het familiebedrijf van Oos Kesbeke in Amsterdam volgde. Het succes van de serie bleef niet onopgemerkt, met lof van niemand minder dan Angela de Jong, de doorgaans kritische tv-columnist. Ze prees niet alleen het kijkje achter de schermen bij Kesbeke maar onthulde ook het intrigerende proces van het telen en inmaken van augurken. Het Algemeen Dagblad kroonde Oos tot de meest hartveroverende realityster van 2023.

De blonde lokken en botox van Oos

Angela de Jong, die Kesbeke zelden prijst, was vol lof over de serie. Ze verbaasde zich echter over Oos’ blonde lokken en suggereerde zelfs het gebruik van botox. In reactie hierop ontkrachtte Oos direct het botoxgerucht en deelde het verhaal achter zijn blonde haar. Zijn moeder, een voormalige kapster, bracht vroeger blonde puntjes aan om Oos’ snel vettig wordende haar te temmen. Dit detail onthulde een persoonlijk tintje aan zijn karakter.

De lovende ontvangst van “De Augurkenkoning” roept de vraag op of er een tweede seizoen zal volgen. Hoewel de serie goed werd ontvangen en Oos het stokje aan zijn zonen heeft overgedragen, twijfelt hij nog steeds over een vervolg. De reeks bood niet alleen een inkijkje in het familiebedrijf maar toonde ook het emotionele moment van overdracht aan.

Oos Kesbeke Wint de AD Media Prijs

Oos Kesbeke werd dit jaar bekroond tot de meest hartveroverende realityster van 2023, volgens de AD Media Prijs. In het juryrapport prees Angela de Jong de hilarische en hartverwarmende elementen van “De Augurkenkoning,” die volgens haar precies biedt wat mensen nodig hebben om de wereldse ellende even te vergeten. Oos zelf, normaal gesproken spraakzaam, reageerde verrast en dankbaar op de bekroning.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x