Gordon staakt muzikale comeback na alle negatieve reacties op zijn laatste optreden

Gordon

Op 12 februari verraste Gordon zijn fans na bijna een jaar stilte op Instagram door zijn muzikale comeback aan te kondigen. Hij beloofde daarbij geen details meer te delen over zijn privéleven, omdat hij ook zijn carrière wilde onderhouden. De zanger onthulde dat hij in het geheim had gewerkt aan een nieuw album, getiteld “Album van mijn Leven”, dat vorige week werd uitgebracht. Daarnaast kondigde hij aan dat hij negen theaters in Nederland zou aandoen tijdens een tournee die in juni zou beginnen.

Echter, de vreugde over zijn comeback was van korte duur. Gordon heeft aangekondigd dat hij zijn nieuwe album niet verder zal promoten en zijn theatertournee heeft geannuleerd. Op Instagram liet hij weten dat de aanhoudende stroom van negatieve berichtgeving over zijn terugkeer hem heeft geraakt. Dit heeft hem doen besluiten om alle promotionele activiteiten rond het album en de tournee stop te zetten. Fans die al tickets hadden gekocht voor de geannuleerde shows worden door de theaters gecontacteerd.

De terugtrekking van Gordon komt na controverses rond zijn albumpresentatie en speculaties over tegenvallende kaartverkoop voor zijn theatertournee. De zanger, die na acht jaar weer met nieuwe muziek kwam, verklaarde trots te zijn op zijn laatste album. Hij bedankte daarbij wel degenen die wel een kaartje hadden gekocht voor zijn optredens, maar de druk van de negatieve reacties heeft hem uiteindelijk doen besluiten om zijn promotieactiviteiten te staken en zijn fans teleur te stellen.

Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] muzikale comeback ging totaal de mist in en dat leverde ‘Goor’ dan ook behoorlijk wat negatieve reacties op. Dat werd hem overigens allemaal ook veel te veel waarop hij tevens besloot om zijn muzikale […]

2
0
Laat een reactie achterx
()
x