Gordon vertelt over donkere periode in zijn leven: ‘Twee keer zelfmoordpoging gedaan’

Gordon

Een openhartige Gordon vertelt vanavond in een emotionele aflevering van Casa di Beau over een zware tijd die hij achter de rug heeft. De veelbesproken breuk met Gavin vormde het centrale thema, waarbij Gordon ook openhartig sprak over een donkere periode die hij heeft doorgemaakt. In de uitzending deelde hij zijn worsteling met zelfmoordgedachten, waarbij hij aangaf dat ex-vriend Patrick letterlijk zijn redder in nood was. De beelden van Casa di Beau, inclusief dit aangrijpende gesprek, werden eerder al onthuld tijdens Shownieuws op zaterdagavond.

Gordon deed twee zelfmoordpogingen

Tijdens de uitzending van Shownieuws gaf Gordon een onthullend inkijkje in zijn leven, waarbij hij sprak over zelfmoordpogingen en de ondersteunende rol van Patrick. Het emotionele moment werd vastgelegd in de winterspecial van Casa di Beau, waar presentator Beau van Erven Dorens Gordon bijstaat en vraagt naar zijn verwerking met behulp van een therapeut.

Gordon, die recentelijk ook een breuk doorging met Talpa Network, liet weten dat zijn exclusieve samenwerking met het netwerk tot een einde is gekomen. Desondanks kijkt hij met dankbaarheid terug op zijn tijd bij SBS6, waar programma’s als “Down the Road” en “100 jaar jong” een speciaal plekje in zijn hart hebben.

Terugkeer Geer en Goor?

In een andere wending van het nieuws, bracht Bart Ettekoven in Shownieuws een sprankje vreugde door te onthullen dat Gordon in Casa di Beau openstaat voor een mogelijk laatste seizoen van “Geer en Goor”. Gerard Joling lijkt echter nog niet volledig overtuigd van dit idee. De toekomst zal uitwijzen of de twee weer zij aan zij op het scherm te zien zullen zijn.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x