Gordon wordt vader: ‘Ik denk dat ik een leuke papa zal zijn’

Gordon

Na een afwezigheid van acht jaar in de muziekscene maakt Gordon officieel zijn comeback met een gloednieuw album, zo meldt Story in een recent interview met de zanger. Tijdens dit gesprek werd Gordon gevraagd naar zijn verlangen naar het ouderschap, waarop hij verrassend openhartig reageerde. Hij deelde: “Ik heb eerder overwogen om een draagmoeder in te schakelen, maar dat plan heb ik uiteindelijk laten varen. Een goede vriendin van mij heeft echter een sterke kinderwens.”

De zanger onthulde ook dat zijn vriendin hem recent heeft benaderd met het voorstel om zijn zaad in te laten vriezen. “Ze zei: ‘Als ik geen geschikte partner kan vinden, kan ik jouw zaad gebruiken,'” vertelde Gordon aan het blad. Hoewel hij nog geen definitieve beslissing heeft genomen over het invriezen van zijn zaad, erkent hij dat hij gelooft dat hij een goede vader zou zijn. “Het ligt nog niet in de vriezer. Maar ik denk wel dat ik een leuke papa zou zijn.”

Na een turbulente periode, gekenmerkt door een pijnlijke breuk met Gavin en een jaar van zelfreflectie in Dubai, is Gordon vastberaden om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Met zijn inkomstenbronnen opgedroogd en geen nieuwe televisiecontracten in zicht, heeft hij zich gericht op het maken van een Nederlandstalig album. Gordon heeft de kritiek op zijn stemgeluid tijdens recente optredens onder ogen gezien en is bereid eraan te werken. Hij is vastbesloten om zich te richten op zijn werk voor televisie en zijn hernieuwde muzikale carrière.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Shownieuws (@shownieuws)

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x