Gordon zit in grote geldnood en zet penthouse ter waarde van 3 miljoen euro in Amsterdam te huur

Gordon

Het jaar 2024 is eigenlijk nog maar nauwelijks begonnen maar we kunnen nu al stellen dat dit niet het jaar van Gordon zal worden. Zijn muzikale comeback ging totaal de mist in en dat leverde ‘Goor’ dan ook behoorlijk wat negatieve reacties op. Dat werd hem overigens allemaal ook veel te veel waarop hij tevens besloot om zijn muzikale comeback dan ook gelijk maar helemaal af te blazen.

Volgens Yvonne Coldeweijer zou Gordon in financieel noodweer bivakkeren ondanks de peperdure contracten die hij de afgelopen jaren tekende bij John de Mol. Nu zijn theatertour is afgeblazen zou Gordon weer onderweg zijn naar Zuid-Afrika om even ‘bij te snuiven ehh tanken!’. Maar goed dan staat zijn penthouse in Amsterdam dus helemaal niets te doen.

Lees verder onder de video

Dat penthouse staat overigens te koop voor een slordige 3 miljoen euro maar omdat er tot op heden nog geen koper is gevonden staat het luxe optrekje nu ook te huur. Voor ‘slechts’ 7.500 euro huur je een woning met een woonoppervlakte van 248 vierkante meter en telt vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer. De master bedroom heeft een eigen badkamer. Tevens is er een gastenverblijf.

Penthouse Gordon staat te huur

Zijn ex-vriendje Gavin geeft Gordon op Instagram trouwens nog een fijne trap na. Hij deelde een foto waarop hij een pakje appelsap drinkt met daarop duidelijk leesbaar de tekst: ‘Juice juice’ met daaronder een zelfgeschreven tekst die luidt: ‘Just sitting here enjoying the juice’.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x