Heleen van Royen viert Internationale Vrouwendag als soort van ‘seksslavin’ op het podium

Heleen van Royen

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, werd er groots uitgepakt, zij het met een knipoog. Overal werden mensen overspoeld met krachtige vrouwelijke statements, terwijl grappen over vrouwen in de keuken werden rondgestuurd. Gelukkig blijven er nog 364 dagen over waarop de wereld weer iets normaler lijkt.

Dit jaar werd de viering van Internationale Vrouwendag nog opvallender, met schrijfster Heleen van Royen die haar verjaardag vierde in De Kleine Komedie. Op haar 59e verjaardag werd ze geïnspireerd door het nieuws dat vrouwen nog steeds minder plezier beleven aan seks dan mannen. Om dit aan te kaarten, liet ze zich tijdens een voorstelling slaan met een zweep.

Van Royen’s optreden was een opmerkelijke ‘statement’. Ze liet zich geketend in lingerie het podium op rijden terwijl een performance-kunstenaar af en toe een zweepslag uitdeelde. Tijdens dit spektakel hield Heleen een fascinerende monoloog waarin ze zichzelf uitriep tot “uw seksgodin”. Het was een gedurfde zet die zeker indruk maakte.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x