Het is net 4 weken uit met Jade Anna en Gio doet het alweer met ene  Lynn Hermanussen

Lynn Hermanussen

Ruim een maand geleden maakten influencers Gio Latooy en Jade Anna van Vliet bekend niet meer bij elkaar te zijn. Een hartverscheurend moment in de geschiedenis van de mensheid die wij pas sindskort weer enigszins te boven zijn. Datzelfde lijkt overigens te gelden voor Gio, want nog geen 4 weken na zijn break-up met Jade Anna doet hij het nu alweer met ene Lynn Hermanussen.

De twee hebben elkaar ontmoet tijdens een of andere influencer-reis in Frankrijk en daar hebben de twee het heel erg ‘leuk en gezellig’ met elkaar gehad. Inmiddels heeft Lynn 170.000 volgers op Instagram en duurt het waarschijnlijk niet heel lang meer of ze passeert de 200.000 volgers. Hieronder vertellen de twee hoe leuk ze elkaar nu vinden.

Hier nog wat foto’s van Lynn Hermanussen:

Bekijk hieronder de hele vlog van Gio:

Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] Ruim een maand geleden maakte influencers Gio en Jade Anna bekend niet meer bij elkaar te zijn. En als jij een boomer bent is de kans groot dat je nog nooit van deze twee hebt gehoord. Intussen maakte Gio deze week bekend dat hij het alweer ‘leuk en gezellig’ heeft met ene Lynn Hermanussen. […]

0
Laat een reactie achterx
()
x