Het moet niet gekker worden: Extreem vals zingende Mia Nicolai wordt nu zangcoach

Mia Nicolai

Dat Mia Nicolai niet kan zingen bewees de 27-jarige ‘zangeres’ vorig jaar nog op het Eurovisiesongfestival met het nummer Burning Daylight. Met name een officiële repetitie in Madrid ging viraal vanwege de erbarmelijke zangkwaliteiten van Mia Nicolai en haar zangpartner Dion Cooper. Maar na deze teleurstelling zet Mia haar carrière voort met een nieuwe uitdaging: zangles geven.

Dit onthult de zangeres op Instagram, waar ze erkent dat ze tijdens haar eigen reis het gemis van een coach heeft ervaren om haar stem te ontwikkelen en haar verhaal te vertellen. “Omdat ik dat niet had, heb ik het zelf moeten uitzoeken”, deelt ze in haar Instagram Stories. Nu voelt ze zich klaar om anderen te begeleiden, en biedt ze haar expertise aan om anderen te helpen hun eigen stem en artistieke talenten te ontdekken.

De inspiratie voor haar nieuwe rol komt deels voort uit het gebrek aan begeleiding tijdens haar eigen songfestivalavontuur met Dion Cooper. Ze misten de coaching van hun begeleider Duncan Laurence, die zelf ook erkende dat hij het anders had moeten aanpakken, zoals hij eerder in Humberto had verteld. Nicolai ziet haar nieuwe rol als een kans om anderen te helpen, en nodigt geïnteresseerden uit om zich bij haar te melden voor haar begeleiding.

Mia Nicolai
https://www.instagram.com/mianicolai/

Voor de volledigheid hebben we hieronder nog even de beelden (en het geluid uiteraard) van de repetitie uit Madrid bijgevoegd. Het is dus maar de vraag of je blij moet wezen met Mia Nicolai als je persoonlijke zangcoach…

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x