Hitserie Gooische Vrouwen keert eind 2024 terug met een splinternieuw seizoen!

Gooische Vrouwen

Goed nieuws voor de fans van Gooische Vrouwen! De hitserie keert eind 2024 terug met een splinternieuw seizoen. “In samenwerking met Videoland wordt er gewerkt aan een nieuw seizoen van de hitserie Gooische Vrouwen, naar een idee van Linda de Mol en geregisseerd door Will Koopman”, laat Talpa vandaag weten.

Gooische Vrouwen vertelt het verhaal van vier welgestelde vriendinnen in het Gooi. In de eerste drie seizoenen waren het Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Willemijn (Annet Malherbe). In het vierde seizoen werd Willemijn vervangen door een nieuw personage, Roelien (Lies Visschedijk). De vriendinnen gaan om met de typische Gooise dingen als veel geld, luxe auto’s, kinderen op dure scholen en mooie huizen en ze ondervinden ook de negatieve kant van hun luxe leven.

In 2009 won het hilarische programma de Gouden Televizier-Ring, nadat de serie de drie jaar daarvoor al genomineerd was. In 2011 en 2014 verschenen nog films die voortborduurden op het verhaal van de serie. Deze trokken allebei meer dan twee miljoen bezoekers.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x