Jade Anna deelt ‘naaktfoto’ van zichzelf die momenteel hard rond gaat in WhatsApp-groepen

Jade Anna

Et circuleren momenteel behoorlijk wat geruchten over naaktfoto’s van Jade Anna, de nieuwe vriendin van Kenneth Taylor. Het zou gaan om een afbeelding waarop ze naakt voor een spiegel poseert. In haar reactie op de vermeende ‘uitgelekte naaktfoto’ deelde Jade Anna haar standpunt openlijk in haar Instagram-story. Ze begon haar verklaring met de woorden: “Wilde er eigenlijk niks over delen…”

Jade Anna relativeert met humor

In haar Instagram-story reageerde de influencer op de bezorgde berichten die ze ontving. Ze ontkrachtte de geruchten met overtuiging, waarbij ze meldde dat de foto is gemaakt met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) of fotoshop. De ex-vriendin van YouTuber Gio benadrukte: “Ik weet hoe m’n eigen boobs eruit zien, en dat zijn niet die van die foto.” Opmerkelijk is dat ze haar boodschap eindigde met een lachpoppetje en een hartje, wat suggereert dat ze de ophef met een knipoog benadert.

Bewerkte foto

Verder deelde ze de vermeende bewerkte ‘naaktfoto’ en lichtte toe: “De bewerkte ‘naaktfoto’ is gemaakt van deze foto die ik ooit in mijn story heb geplaatst.” Ze voegde eraan toe dat ze oorspronkelijk niet van plan was hierover te praten. Vanwege aanhoudende bezorgde berichten besloot ze de waarheid te onthullen. Hiermee lijkt ze de controverse met humor te relativeren en de kwestie af te sluiten met een nuchtere benadering.

screenshot Jade Anna

Via: Jade Anna

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x