Jaimie Vaes weer terug bij de man die haar hoofd vastklemde: ‘Samen op vakantie in Dubai’

Lil Kleine Jaimie Vaes

Recente beelden op Instagram hebben de geruchtenmachine doen draaien over een mogelijke hereniging tussen rapper Lil’ Kleine en Jaimie Vaes. Hoewel beiden hardnekkig ontkennen weer een stel te vormen, zijn ze samen met hun zoontje Lío gespot in Dubai, waar ze gezamenlijk genieten van hun vakantie.

Jaimie Vaes beschermt Lil Kleine

Het koppel heeft een tumultueuze geschiedenis achter de rug, gekenmerkt door aangiftes van mishandeling en de nodige juridische strijd. Jaimie trok zelfs een eerder ingediende aangifte op Ibiza in om Lil’ Kleine te beschermen. Een publieke verklaring en een video ontkrachtten alle beschuldigingen, maar latere gebeurtenissen bewezen het tegendeel. Het ‘autodeur-incident’ was het meest recente dieptepunt, waar Lil’ Kleine op camerabeelden te zien was terwijl hij Jaimie mishandelde met zijn autodeur. De breuk was eveneens een strijd, resulterend in meerdere rechtszaken over het ouderschap van Lío en de verdeling van bezittingen.

Samen naar Dubai

Desondanks lijken recente ontwikkelingen te wijzen op een mogelijke verzoening. Voorafgaand aan hun gezamenlijke trip naar Dubai was er al sprake van verbeterde communicatie, voornamelijk vanwege hun gedeelde zorg voor Lío. Volgens Luuk Ikink van RTL Boulevard was het contact tussen Lil’ Kleine en Jaimie verbeterd in het belang van hun kind. Jaimie overweegt zelfs om het zonnige Ibiza tijdelijk te verlaten voor hun zoontje.

Lil’ Kleine deelde eerder beelden van zijn tijd in Dubai, niet alleen met Jaimie maar ook met collega-rapper Boef, waarin ze op controversiële wijze ‘arme’ mensen belachelijk maakten. Hoewel Lil’ Kleine later pas een foto van zijn zoontje deelde, benadrukte hij dat Lío zijn alles is, suggererend dat de vakantie slechts in het belang van hun kind is. De geloofwaardigheid van deze claim, gezien het tumultueuze verleden, zal in de komende tijd ongetwijfeld nader worden onderzocht.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x