Jan Versteegh werd tijdens het uiteten gaan door Katja Schuurman benaderd voor een trio

2564

Dat Katja Schuurman er wel pap van lust moge intussen wel algemeen bekend zijn. Zo beweerde een ex van Katja deze zomer nog dat de actrice behoorlijk nymfomane trekjes heeft en het liefst 6 keer per dag naar bed wil. Dit verhaal kwam ter sprake in Shownieuws en de kans is groot dat het hier om haar ex-vriendje Freek van Noortwijk gaat. En ook vandaag komt er weer een smeuïg verhaal naar buiten over de vrouw waar menig man in Nederland stiekem ook wel een beetje verliefd op is.

In de podcast ‘De Beste Smaak van Nederland’ vertelt Jan Versteegh namelijk een opzienbarend verhaal. Hij zou samen met zijn vrouw Dieuwertje in een restaurant hebben gezeten terwijl er aan een ander tafeltje een ‘zeer bekende Nederlandse vrouw’ met haar partner zou hebben gezeten. De partner van de BN’er, waarvan dus rondgaat dat het Freek, de ex van Katja Schuurman moet zijn, zegt tegen Jan: “Jan, wij wilden jou nét vragen voor een trio… En wat denk je? Heb je ineens een relatie met haar!”.

@bestesmaakvannederland De bal ligt nog steeds bij Jan 👀@Ramon Verkoeijen @tonny.media ♬ origineel geluid – De Beste Smaak van Nederland

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien