Johan Derksen over Joost Klein: ‘Je schaamt je dood dat hij Nederland vertegenwoordigt

Johan Derksen Joost Klein

Gisteren werd met veel anticipatie het nummer bekendgemaakt waarmee Joost Klein Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Malmö, Zweden. Het dansbare lied, genaamd ‘Europapa’, zal de hoop van Nederland dragen om de felbegeerde overwinning binnen te halen.

Echter, niet iedereen is overtuigd van de kansen van ‘Europapa’ op het Eurovisie Songfestival. In een recente uitzending van Vandaag Inside uitte Johan Derksen zijn twijfels over de keuze. Hij bekritiseerde het nummer door het te vergelijken met “prikkellimonade”, waarbij hij aangaf zich te schamen dat dit lied Nederland zal vertegenwoordigen.

De meningen over ‘Europapa’ zijn verdeeld, zoals bleek tijdens de bespreking in Vandaag Inside. Terwijl Johan Derksen en René van der Gijp het nummer bekritiseerden, waren Wilfred Genee, Rutger Castricum en Raymond Mens juist enthousiast. De discussie in de studio liet zien dat niet iedereen het eens is over de kwaliteit van Joost Klein’s inzending voor het Eurovisie Songfestival.

Met al meer dan 1,8 miljoen views lijkt ‘Europapa’ al een succes nog voordat het Eurovisie Songfestival begonnen is. Ondanks verdeelde meningen belooft het nummer een oorwurm te worden en heeft het al aanzienlijke aandacht gekregen. Johan Derksen mag dan zijn bedenkingen hebben, de catchy aard van ‘Europapa’ kan nog wel eens voor verrassingen zorgen tijdens de competitie in Malmö.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x