Jutta Leerdam wenst dat ze per direct zwanger is van Jake Paul

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam heeft duidelijk een sterke kinderwens en toont weinig geduld. Op Instagram deelt ze een foto in haar strakke schaatspak, waarbij ze haar hand in de buurt van haar buik houdt. Een volger suggereert zwangerschap, en hoewel dit uit de context is getrokken, lijkt Jutta het idee niet af te wijzen. Ze reageert met “I wish…” en laat zo doorschemeren dat ze graag snel zwanger zou willen worden.

De aandacht gaat uit naar haar relatie met Jake Paul, en hoewel aanvankelijk als onwaarschijnlijk beschouwd vanwege hun verschillende statussen, lijken ze een hecht paar te zijn. Ze steunen elkaar bij sportevenementen wereldwijd, en ondanks speculatie over carrièreveranderingen blijven ze beiden gemotiveerd en succesvol in hun respectievelijke sporten.

De mogelijke kinderwens wordt niet ontkend, en Jake heeft zelfs al eerder gehint op een zwangerschap. Kortom, het lijkt erop dat de relatie serieuzer is dan aanvankelijk gedacht, en de focus verschuift mogelijk naar het vervullen van hun kinderwens.

Jutta Leerdam

Via: Jutta Leerdam

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x