Juultje Tieleman scoort record aantal likes met foto’s in doorzichtige lingerie

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman heeft het internet doen oplichten met haar gewaagde samenwerking met Lounge Underwear. De fotosessie, waarin ze onder de douche poseert in de verfijnde lingerie van Lounge, bevestigt haar status als een gevolgde persoonlijkheid op sociale media.

Lounge Underwear, bekend om zijn luxe lingerie, heeft eerder samengewerkt met Nederlandse influencers. Juultje’s nieuwe samenwerking biedt een frisse kijk op hun collectie en toont haar moed om conventionele grenzen te doorbreken.

Met meer dan een miljoen Instagram-volgers verdient Juultje haar kost met gesponsorde posts, waaronder langdurige samenwerkingen met merken als Hunkemöller, Zalando en Lounge Underwear. Haar authentieke uitstraling maakt haar niet alleen een inspiratie voor velen, maar ook het ideale gezicht voor een viering van vrouwelijkheid en zelfvertrouwen.

Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] weekend deelde de dame met 1 miljoen volgers op Instagram namelijk behoorlijk wat spannende kiekjes van haarzelf in lingerie. Dat geld moet natuurlijk binnenkomen en eerlijk is eerlijk als je er zó uitziet terwijl je net […]

0
Laat een reactie achterx
()
x