Kanye West lijkt weer helemaal de weg kwijt en deelt halfnaakte foto’s van zijn vrouw op Instagram

Kanye West

Kanye West, de 46-jarige rapper, heeft het jaar 2024 op zijn eigen manier ingeluid door een reeks foto’s van zijn vrouw, Bianca Censori (28), op Instagram te delen. De rapper, die lange tijd niet actief was op het platform, lijkt opnieuw voor opschudding te zorgen met deze onthullende beelden.

Opvallende Instagram posts Kanye West

In de recente Instagram-update deelt Kanye drie afzonderlijke foto’s van zijn vrouw, waarin Bianca weinig aan de verbeelding overlaat. Ze draagt een opvallend klein stringetje en een nietsverhullend bovenstukje. Onder een van de foto’s merkt Kanye op: ‘Geen broek dit jaar,’ terwijl hij bij een andere foto waarop Bianca omlaag kijkt, schrijft: ‘Iets laten vallen?’ Deze gewaagde keuze roept uiteenlopende reacties op, met fans die hun bezorgdheid uiten over de mogelijke impact op Kanyes kinderen.

Opmerkelijk genoeg wordt Bianca Censori vaak vergeleken met Kim Kardashian, wat op sociale media tot speculatie leidt. Naast de vergelijkingen uiten sommige volgers bezorgdheid over Bianca’s welzijn op basis van haar uitdrukking op de foto’s. Een volger dringt aan op respect voor haar privacy en stelt dat dergelijke beelden niet voor de ogen van de wereld bestemd zijn.

Kritiek en aanmoediging

Hoewel de foto’s nog geen uur online staan, stromen de reacties binnen. Mensen vragen zich af waarom Bianca zo schaars gekleed is en speculeren over Kanye’s motivatie achter deze onthulling. Sommigen wijzen erop dat dergelijke controversiële acties vaker voorkomen wanneer Kanye zich voorbereidt op een albumrelease. In dit geval wordt zijn aankomende album met Ty Dolla $ign verwacht op 12 januari.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ye (@kanyewest)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ye (@kanyewest)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ye (@kanyewest)

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x