Keren Geer en Goor terug op de televisie? Gordon staat ervoor open!

Geer en Goor

Gordon heeft in de Casa Di Beau Winterspecial laten doorschemeren dat hij best openstaat voor een nieuw seizoen van Geer & Goor, in samenwerking met Gerard Joling. Het duo, dat jarenlang de Nederlandse televisie domineerde met hun humoristische programma’s, overweegt een hereniging, zij het met een duidelijke voorwaarde.

“Ik ben bereid om nog één keer samen te werken, maar daarna moet het echt voorbij zijn,” verklaart Gordon. Hij twijfelt bovendien aan de haalbaarheid van hun humor in deze tijd. “De dynamiek is tegenwoordig behoorlijk intens.”

Terugkeer Geer en Goor?

Hoewel Gordon en Joling ooit een breuk doormaakten vanwege contractuele kwesties, lijken de twee bereid te zijn de geschillen achter zich te laten. Het tweetal, dat eerder programma’s voor het Nationaal Ouderenfonds maakte, zoals het door hen gecreëerde initiatief om eenzame ouderen uit hun isolement te halen, eindigde hun samenwerking in 2018. Het laatste gezamenlijke optreden was als juryleden bij The Voice Senior.

Recentelijk hintte ook Gerard Joling op een mogelijke hereniging. “Gordon en ik hebben altijd prachtige programma’s mogen maken, en misschien gaan we dit in de toekomst opnieuw doen,” deelde Joling vorige maand via Instagram. “Om de kerst met een mooie gedachte in te gaan, wil ik dit graag delen.” De vraag rijst dan ook: zal er daadwerkelijk een vervolg komen op de iconische samenwerking tussen de twee entertainers?

‘Jullie hebben mijn jeugd gevormd!’

Ondanks eventuele twijfels over de relevantie van hun humor in de moderne tijd, blijft de aantrekkingskracht van Geer & Goor bestaan. Gordon deelt een hartverwarmende anekdote over een jonge fan die recentelijk naar hem toe kwam. “Een jongen van 18 of 19 jaar zei tegen me: ‘Ach Gordon, jullie hebben echt mijn jeugd gevormd.’ Dat vind ik zo vertederend, dat zelfs de jongere generatie geniet van de herinneringen aan ons duo.”

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x