Kijkers Omroep MAX schrikken van nieuw kapsel Gordon: ‘Lijkt de blonde Adolf wel!’

Gordon

Tijdens het MAX Kerstconcert maakte Gordon na een periode van afwezigheid zijn langverwachte terugkeer op televisie. De voormalige marktzanger liet zijn stem weer horen met het kerstlied “It’s The Most Wonderful Time of the Year.”

Ophef rondom nieuwe look Gordon

Hoewel de online reacties op het optreden van Gordon beperkt waren, veroorzaakte zijn nieuwe kapsel wel de nodige opschudding. Sommige kijkers doopten hem al snel om tot “de nieuwe blonde Adolf,” terwijl anderen humor vonden in het plaatsen van foto’s van katten met opvallende gelijkenissen met Adolf Hitler. Niet alle reacties waren positief; een kijker genaamd Eric liet weten nog niet verlost te zijn van “die enge nek.”

Op eerste kerstdag schitterde Gordon op televisie tijdens het MAX Kerstconcert, maar veel kijkers vielen vooral over zijn opvallende nieuwe kapsel. Na een haartransplantatie eind vorig jaar heeft Gordon meer mogelijkheden qua kapsels en kiest hij duidelijk voor een bijzondere look. Een promofilmpje gaf al een voorproefje van deze nieuwe verschijning.

Reacties en vergelijkingen met Bob de Rooij

Veel online reacties draaiden om Gordon’s kapsel, waarbij velen de vergelijking trokken met een bekend tv-personage van Paul de Leeuw, namelijk “Bob de Rooij.” Op platform X werd ook gesproken over het optreden van Gordon, waarbij de nadruk lag op zijn opvallende verschijning tijdens het zingen van “It’s The Most Wonderful Time Of The Year.”

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x