Kijkers RTL Boulevard lachen Gordon keihard uit wanneer hij begint te zingen: ‘Wat klinkt dat vals zeg!’

Gordon

Gordon stond gisteravond in de schijnwerpers tijdens de opening van RTL Boulevard, maar deze keer niet vanwege een relatiecrisis. Hij presenteerde zijn comeback album, echter, de reacties van kijkers waren niet positief. De 56-jarige artiest, die in 2016 stopte met muziek, wist zoals altijd de media te bereiken met de lancering van zijn nieuwe album, genaamd “Album van mijn leven”.

Het album werd gepresenteerd in de Amsterdamse Bethlehemkerk, waar Gordon en een kamerorkest een voorproefje gaven van de nieuwe plaat. Ondanks de voorbereidingen bleven de reacties op social media negatief. Aran Bade was namens RTL Boulevard aanwezig bij de albumpresentatie, maar de opmerkingen op social media waren niet mals.

Gordon is vastberaden om zijn leven weer een positieve wending te geven en kondigde zijn comeback aan via Instagram. Maar zijn reputatie voor plotselinge woede-uitbarstingen zorgde voor bezorgdheid. Hoewel hij zich na een aanvankelijke uitbarsting tegen Yvonne Coldeweijer gedeisd hield, is het nog maar de vraag of hij die positieve vibes kan vasthouden. Tijdens de muzikale comeback, met een groot lanceringsfeest en live optreden, werden Gordon en zijn album flink bekritiseerd door zowel bevriende BN’ers als de showbizz-pers, waaronder RTL Boulevard en Shownieuws.

Ook bij de collega’s van Shownieuws was Gordon te horen en opnieuw klonk het niet zo best…

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x