Lies Zhara deelt foto’s van overleden oma en vraagt zich af wat jullie van haar zwarte jurkje vinden

In de wereld van social media lijkt niets meer privé te zijn, zelfs niet de meest intieme momenten. Lies Zhara, bekend om haar stoere imago en actieve online aanwezigheid, heeft recentelijk echter voor opschudding gezorgd met haar ongepaste gedrag tijdens de begrafenis van haar overleden oma.

Lies Zhara deelt beelden begrafenis

Hoewel Lies Zhara vaak bewonderd wordt om haar stoerheid en actieve levensstijl, heeft ze nu een grens overschreden die haar volgers niet konden waarderen. Op de dag van de begrafenis van haar oma, een moment dat doorgaans privé en ingetogen is, koos Lies ervoor om haar hele dag op camera vast te leggen en te delen op Instagram. Een spiegelselfie op weg naar de begrafenis en zelfs een foto met de familie in een auto, inclusief de zichtbare kist van haar overleden oma, getuigen van een opmerkelijk gebrek aan respect voor de situatie.

De ongepaste foto’s onthullen hoe Lies Zhara verschillende poses aanneemt, wat de ernst van haar gedrag alleen maar verergert. Het lijkt erop dat zelfs de droevige gebeurtenis van de begrafenis niet ontsnapt aan haar drang om te ‘influencen’. De vraag rijst of dit haar manier is om met het verlies om te gaan, of dat het slechts een zoektocht naar extra aandacht en inkomsten is.

How can I make this about me

Terwijl Lies Zhara’s influencer-feestje doorgaat, roept het de vraag op of deze aanpak daadwerkelijk de juiste manier is om met verlies om te gaan. De vraag naar een mogelijke TikTok-video van deze droevige dag blijft in de lucht hangen, wat de twijfelachtige aard van haar intenties nog verder benadrukt. Haar keuze om zelfs een foto van de kist van haar oma te delen, compleet met een gek poserend familielid op de achtergrond, doet de ernst van de situatie tekort en wekt terecht verontwaardiging op bij haar volgers.

Via: Lies Zhara

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x