Lies Zhara gaat op vakantie naar Curaçao en dus past ze samen met ons een aantal setjes

Lies Zhara

Het internet is een onuitputtelijke bron van showbizz roddels en andere curiositeiten, en wij struinen dag en nacht door de digitale wildernis op zoek naar de meest vermakelijke verhalen. Onlangs kwamen we een opvallend fenomeen tegen: Lies Zhara, wier foto’s aanvankelijk werden verwijderd om vervolgens plotseling viraal te gaan. En raad eens? Ze verovert opnieuw het internet.

Lies Zhara wordt steeds populairder

Lies heeft zichzelf stevig op de kaart gezet als een ware sensatie op platforms zoals TikTok en Instagram, waar ze al een aanzienlijke schare volgers heeft vergaard. Niet lang geleden is ze ook begonnen met het delen van wekelijkse vlogs op haar YouTube-kanaal. Dat ze populair is, verbaast niemand, gezien haar indrukwekkende verschijning.

Onlangs deelde ze een fascinerende video waarin ze een ‘unboxing’ sessie deed, gehuld in een stijlvol wit ensemble van Calvin Klein. Het is waarschijnlijk dat veel kijkers niet veel hebben kunnen zien van het unboxen zelf, maar dat lijkt niet uit te maken voor haar groeiende fanbase.

Groeiend aantal volgers

Wat Lies Zhara zo intrigerend maakt, gaat verder dan alleen haar visuele aantrekkingskracht. Haar opkomst als een digitale beroemdheid is het resultaat van een slimme strategie op sociale media. Met een steeds groter wordend aantal volgers op TikTok en Instagram, en nu ook op YouTube, heeft ze bewezen dat ze niet alleen in staat is om de aandacht vast te houden, maar ook om haar publiek te laten groeien.

@lies_zhara morgen de pack with me!! lmk wat jullie vinden dat ik moey houden!!! #asos #unboxing #curacao #nieuwekleding ♬ original sound – Lies Zhara

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x