Lil Kleine ziet beelden mishandeling Jaimie Vaes terug maar ontkent toch: ‘Dat is nooit gebeurd!’

Lil Kleine

Na een jaar van controverses en juridische strubbelingen lijkt rapper Lil Kleine, alias Jorik Scholten, zich langzaam weer in de schijnwerpers te begeven. In februari 2022 kwam hij in opspraak na zijn arrestatie wegens verdenking van mishandeling van zijn toenmalige verloofde, Jaimie Vaes. De gevolgen waren ingrijpend: Madame Tussauds verwijderde zijn wassen beeld, Spotify schrapte zijn muziek uit playlists, en Sony Music verbrak de samenwerking. Nu, een jaar later, onthult Lil Kleine een nieuwe kant van zijn leven in een driedelige documentaireserie.

Een intiem inkijkje in het leven van Lil Kleine

In zijn Prime Video-documentaire “JORIK” deelt Lil Kleine persoonlijke ervaringen en onthult hij hoe de gebeurtenissen zijn leven hebben beïnvloed. De rapper spreekt voor het eerst over het omstreden auto-incident met Jaimie Vaes, waarin hij haar hoofd tussen een autodeur zou hebben geklemd. De trailer bevat “zeer schokkende camerabeelden” van het incident, waarop Lil Kleine zijn onschuld beweert. Zo zegt hij in de trailer: “Lil Kleine heeft het hoofd van zijn vriendin tussen een deur gestopt, maar dat is nooit gebeurd.” Naast deze heftige onthullingen laat de documentaire ook zien hoe Kleine zijn levensstijl heeft aangepast om een gezondere versie van zichzelf te worden, met de focus op zijn familie.

Vermeende comeback en gemengde reacties

Hoewel Lil Kleine probeert zijn imago op te poetsen met de documentaire, zijn er gemengde reacties van fans. Sommigen twijfelen aan de oprechtheid van zijn verandering, met beelden waarin hij opschept over zijn financiën. Geruchten over een mogelijke hereniging met Jaimie Vaes voeden speculaties over zijn privéleven. De driedelige serie “JORIK” gaat op 19 januari in première op Amazon Prime en belooft een diepgaande kijk op de turbulentie van Lil Kleine’s afgelopen jaar.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x