Linda de Mol en Jeroen Rietbergen gaan dit jaar nog met elkaar trouwen

Jeroen Rietbergen Linda de Mol

In de spraakmakende wereld van glitter en glamour lijkt het liefdesverhaal van Linda de Mol en Jeroen Rietbergen een onvoorspelbare wending te nemen. Na een periode van radiostilte over hun relatie, waarin Jeroen werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, duiken ze nu opnieuw op als een verenigd paar.

Jeroen Rietbergen onder vuur

Eerder zagen we hoe Linda de Mol en Jeroen Rietbergen uit elkaar gingen vanwege beschuldigingen aan het adres van Jeroen. Hij erkende zijn fouten en zocht hulp in een buitenlandse kliniek. Linda schreef openhartig over deze moeilijke tijd in haar eigen blad. De breuk leek onoverkomelijk.

Echter, recente waarnemingen suggereren dat de twee weer een gezamenlijke toekomst overwegen. Linda en Jeroen zijn herhaaldelijk samen gezien, zelfs samenwonend, zij het dat Jeroen zogenaamd in het tuinhuisje verblijft. De geruchtenmolen draait op volle toeren, maar of hun hernieuwde liefde standhoudt, staat nog ter discussie.

Linda de Mol en Vieze Jeroentje nooit echt uit elkaar geweest

Nog intrigerender is de voorspelling van medium Liesbeth van Dijk, die beweert dat Linda en Jeroen nooit echt uit elkaar zijn geweest. “Ik krijg door dat Linda en Jeroen nooit echt uit elkaar zijn geweest”, vertelt ze. “Er was maar een heel korte tijd geen contact tussen de twee. Linda heeft even pogingen gedaan om Jeroen uit haar leven te bannen, maar diep in haar hart bleef ze van hem houden.”

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x