Maak kennis met Eloise, de 5 jaar oudere vriendin van dartsensatie Luke Littler (16)

Het WK darts van dit jaar staat in het teken van een opvallende sensatie: de 16-jarige Luke Littler. Hoewel velen zijn talent al kenden, heeft hij dit overtroffen door Rob Cross in de halve finale te verslaan. Aangemoedigd door zijn 5 jaar oudere vriendin, belooft de finale op woensdagavond een boeiend spektakel te worden. Maar wie is de mysterieuze 21-jarige dame die zijn hart heeft veroverd?

Eloise Milburn

Luke Littler deelt niet alleen zijn succes met het dartspubliek, maar ook zijn hart met de 21-jarige Eloise Milburn. Aanwezig in Alexandra Palace, gekleed in hetzelfde shirt als haar vriendje, is Eloise geen onbekende in de dartswereld. Als amateurdartster bij Walton Working Men’s Club en lid van het vrouwenteam van Surrey, heeft ze ook een carrière als schoonheidsspecialiste.

Het leeftijdsverschil tussen Littler en Milburn, met Luke op 16 en Eloise op 21 jaar, heeft voor de nodige ophef gezorgd. Sommigen suggereren dat Eloise alleen geïnteresseerd is in Luke’s prijzengeld, maar volgens haar moeder Amanda is daar niets van waar.

Luke Littler: De nieuwe dartsmiljonair

Sinds enkele weken domineert Luke Littler de wereldwijde headlines. Op slechts 16-jarige leeftijd heeft deze sensatie de finale van het WK darts bereikt, met een gegarandeerde prijs van ruim 231.000 euro. Bij winst in de finale tegen Luke Humphries zou dit bedrag zelfs oplopen tot ruim 575.000 euro. Opmerkelijke bedragen voor iemand die nog niet eens in de kroeg een biertje mag bestellen. Lees ook: Luke Littler wordt de komende jaren hét gezicht van het darten: ‘Dit soort talenten verdwijnen niet zomaar’.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x