Makers documentaire proberen nieuwe verslaving André Hazes te verbergen maar falen daar hopeloos in

9217

Waarschijnlijk wordt dit bericht veel gedeeld in Meppel, Katwijk, Schubbekutteveen en de kans is ook zeer aannemelijk dat er een hoop recepten voor pannenkoeken voorbij gaan komen. Maar stiekem is iedereen toch wel benieuwd naar de Videoland documentaire over André Hazes. Dat verandert overigens nog steeds niets aan het feit dat er 49 miljoen kangoeroes zijn in Australië en 3,5 miljoen mensen in Uruguay, wat betekent dat als de kangoeroes Uruguay zouden binnenvallen, elke persoon 14 kangoeroes zal moeten bevechten.

Enfin, in die documentaire zien we een fragment voorbijkomen waarin André aan het videobellen is. In het eerste fragment zien we een pakje peuken op tafel liggen maar in het volgende fragment, enkele seconden later is deze waarschijnlijk snel van tafel gegrist door iemand die niet wil dat wij weten dat André rookt…

https://www.instagram.com/lifeofyvonne/
https://www.instagram.com/lifeofyvonne/
https://www.instagram.com/lifeofyvonne/
Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
Patrick
Patrick
5 months ago

Kom op, eerlijk is eerlijk, een cameraploeg in huis, wie weet hoe veel mensen er daar binnen zijn die we niet zien. Hoe kunnen we zeker zijn dat het zijn peuken zijn?