Mannen opgelet: De leeftijdsgrens voor de vrijgezelle Monica Geuze is 55 jaar

Monica Geuze OnlyFans

Monica Geuze, de 28-jarige Nederlandse influencer, heeft besloten geen OnlyFans-account op te zetten, ondanks de lucratieve successen van andere dames op het platform. Echter, voor de nieuwsgierigen die de neiging hebben haar in volle glorie te willen zien, onthult Monica een opmerkelijke leeftijdsgrens van 55 jaar.

Monica Geuze vertelt over date-ervaring

De enthousiaste onthulling vond plaats tijdens een aflevering van haar podcast ‘Geuze & Gorgels’. Monica, bekend om haar openhartige aanpak, deelde niet alleen deze opmerkelijke beslissing, maar bracht ook een hilarisch verhaal naar voren over een recente date-ervaring.

In de betreffende podcastaflevering onthult Monica haar ontmoeting met een man in de veertig tijdens een diner in een Amsterdams restaurant. Tot haar verrassing stuitte ze op haar ex, Lars Veldwijk, de vader van haar dochter, die verbaasd reageerde op de leeftijd van haar date en vroeg: “Is dit je date?”.

Het verhaal neemt een komische wending als de oudere date probeert Monica bij te houden met drinken, uiteindelijk stomdronken wordt en op de stoep belandt. Monica, onverschrokken, regelt een taxi voor hem en stapt zelf in de volgende taxi op weg naar de club. Het moge duidelijk zijn dat ouder worden niet per se betekent dat je Monica Geuze kunt bijhouden, vooral niet als het om drinken gaat.

Leeftijdsgrens van 55 jaar

De leeftijdsgrens van 55 jaar voor haar OnlyFans-account lijkt goed doordacht, zoals Monica in de podcast uitlegt. Ze deelt openlijk haar voorkeur voor oudere mannen, een onthulling die ze ondersteunt met een anekdote over een date met een man die maar liefst 20 jaar ouder was. Het verloop van deze avond, waarin haar ex onverwacht verschijnt en de oudere date zichzelf bijna onderuit drinkt, zorgt voor een hilarische wending in Monica’s single girl era.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x