Marco Borsato en Leontine weer samen? Samen aan tafel gespot in Amsterdams restaurant

Op zijn 57e verjaardag heeft Marco Borsato een feestelijke dag beleefd in het gezelschap van zijn kinderen en ex-vrouw Leontine. Ondanks de recente speculaties over hun relatiestatus, lijkt het gezin genoten te hebben van een diner bij het luxe restaurant Mr Porter in Amsterdam.

Gezinsdiner Marco Borsato roept vragen op

Dochter Jada deelde een opmerkelijk filmpje op Instagram Stories waarin het gezin te zien is terwijl ze samen genieten van het etentje. De manier waarop Leontine naar Marco kijkt, heeft bij fans vragen opgeroepen over een mogelijke verzoening. Op eerder geposte gezinsfoto’s lijkt de band tussen Marco en Leontine te worden bevestigd. “Just the five of us,” schreef Jada bij een eerdere foto.

Leontine heeft recentelijk verklaard dat zij en de kinderen volledig achter Marco staan. Ze benadrukt echter dat Marco zelf nog niet veel heeft gedeeld over hun situatie. In een interview met Nouveau zei Leontine: “Ik hoop vooral dat de rust terugkeert in ons gezin. Dat Marco en ik in de toekomst opa en oma kunnen worden van onze kleinkinderen, en dat mijn kinderen zich kunnen ontplooien, ondanks de situatie die rond hun vader speelt.”

Feestelijk verjaardagsdiner ondanks donkere periode

Ondanks de recente uitdagingen waar Marco Borsato mee te maken heeft, vierde hij zijn verjaardag in stijl. Samen met Leontine en de kinderen werd er gedineerd in een chique restaurant in Amsterdam, zoals te zien is op de Instagram Stories van dochter Jada.

Eerder dit jaar vierde Marco de verjaardagen van zijn kinderen en zijn ex-vrouw Leontine. Beelden van gezellige verjaardagsetentjes werden gedeeld op social media, waarbij Marco betrokken was bij de vieringen. Ondanks de tumultueuze periode lijkt de familie Borsato elkaar te blijven steunen in belangrijke levensmomenten.

Marco Borsato Marco Borsato

Screenshots via Jada Borsato

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x