Marco Borsato laat na lange tijd weer eens van zich horen op social media: ‘Happy Birthday to me!’

Marco Borsato

Marco Borsato, de Nederlandse zanger, heeft zich lang in stilte gehuld sinds de beschuldigingen van seksueel wangedrag die zijn reputatie hebben aangetast. De laatste tijd heeft hij echter weer van zich laten horen, zij het op een bescheiden manier. Vandaag, op zijn 57e verjaardag, deelde hij een video waarin hij op zijn motor door de bergen rijdt. Het beeld wordt begeleid door een melancholisch deuntje, en de zanger schrijft erbij: ‘Happy birthday to me.’

Grensoverschrijdend gedrag

In de video, die op Instagram is geplaatst, is te zien hoe Marco een persoonlijke noot toevoegt aan zijn verjaardagsviering. Dit staat in schril contrast met de recente beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag die hem hebben achtervolgd. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft besloten hem te vervolgen wegens ontucht met een minderjarig meisje, wat ook in België voor opschudding heeft gezorgd, waar Marco eveneens populair is.

Marco Borsato viert ook de verjaardag van Leontine

Eerder deze maand nam Marco de tijd om zijn ex-vrouw Leontine Ruiters op háár verjaardag in het zonnetje te zetten. In een video deelde hij beelden van Leontine en hun gezin, waarmee hij een zeldzaam lichtpuntje creëerde te midden van zijn persoonlijke en juridische strijd. De zanger, die voorheen bekendstond om zijn muzikale successen, lijkt nu in een fase van zelfreflectie te verkeren terwijl hij omgaat met de gevolgen van de aanklachten tegen hem.

De stilte rondom Marco Borsato lijkt dus doorbroken te zijn, zij het met een persoonlijk tintje op zijn verjaardag. Terwijl hij zich blijft confronteren met de juridische gevolgen van zijn daden, zoekt hij mogelijk troost in kleine gebaren en herinneringen aan betere tijden.

Via: Marco Borsato

Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] zijn 57e verjaardag heeft Marco Borsato een feestelijke dag beleefd in het gezelschap van zijn kinderen en ex-vrouw […]

2
0
Laat een reactie achterx
()
x